>> Mensvriendelijk
La Foresta heeft enerzijds tot doel ruimte te bieden aan jongeren en volwassenen voor het inrichten van vormings- en bezinningsinitiatieven, waarbij het internationale evenals het christelijke karakter van de initiatieven een belangrijke rol spelen. Anderzijds oogt het in samenwerking met de Minderbroeders, eigen initiatieven te nemen in verband met cultuur en spiritualiteit.

>> Klantgericht
La Foresta geeft de voorkeur aan een aanpak waarbij iedereen de vrijheid krijgt om zichzelf te zijn en de openheid heeft om dat de andere te gunnen. Zonder franjes, maar levensecht.

>> Groene tuin
La Foresta ligt in de groene tuin van Leuven, middenin de rustgevende natuur van het Meerdaalwoud, het Mollendaalwoud en het Heverleebos. Vlot bereikbaar, op een steenworp afstand van de E40 autosnelweg en op 25 kilometer van Brussel.

>> De natuur in
Bij La Foresta ademt u de natuur in: een fikse bosloop, een tochtje door holle wegen op een mountainbike, een ritje te paard vanuit de manege, of een boottochtje op de Zoete Waters die binnen loopafstand liggen.

>> De tijd staat stil
Binnen de muren van het originele Franciscanenklooster valt de stress van u af. De tijd staat stil, u krijgt weer ruimte om na te denken of geconcentreerd te werken. Een serene sfeer die u alleen in La Foresta vindt.

>> Geschikte infrastructuur
La Foresta beschikt over een twintigtal zalen voor groepen tot 300 mensen. Ook het nodige audiovisuele materiaal is aanwezig. Het eigen restaurant - een gemoderniseerde klooster refter - en 118 logeerkamers maken La Foresta volledig!

Kortom, een oase van rust in een groene omgeving!